Nuværende Hoveduddannelseslæger

2021

Jeppe Lohfert Haslund-Vinding

Glostrup-Rigshospitalet

Universitet: Københavns Universitet, årgang 2016
Introduktionsstilling: Rigshospitalet/Glostrup – 2018/2019

Om mig: Jeg har været i det neurokirurgiske speciale i snart 5 år. Udover almen interesse for neurokirurgi, er jeg særligt interesseret i neuroonkologi og neuroinflammation. I løbet af min kandidat havde jeg et prægraduat forskningsår i Geneve, Schweiz. Her forskede jeg i microgliaceller og neuroinflammation. Siden jeg blev læge, har jeg sideløbende med mit kliniske arbejde skrevet ”Klinisk Basisbog” – en grundbog for medicinstuderende og yngre læger. Under mine ansættelser på neurokirurgisk har jeg forsket i sammenhængen mellem neuroinflammation, epilepsi og neuropsykologiske mén før og efter meningeom-kirurgi. I min fritid nyder jeg at lave mad, spille basketball og driver en hobby-vinimport sammen med en god ven.

Joel Borgstedt-Bendixen

Aalborg-Aarhus

Universitet: Aarhus Universitet, årgang 2017
Introduktionsstilling: Aarhus Universitetshospital – 2019/2020

Om mig: Oprindelig er jeg fra Gøteborg på Sveriges vestkyst, men flyttede til Aarhus i forbindelse med medicinstudiet i 2010. Jeg har arbejdet på Neurokirurgisk afdeling i Aalborg og Aarhus omkring 4 år. Siden 2015 har jeg været forkningsaktiv i Aarhus hvorigennem jeg har publiceret 4 artikler. Jeg er gået igang med min PhD på Aarhus Universitet omhandlende stamcelleterapi for rygmarvsskader på grise, hvilket jeg kombinerer med mit uddannelsesforløb.

Jeg er gift med Sofie som også er læge og blev færdiguddannet i januar 2021. Vi har sammen en lille datter, født i juli 2021, som hedder Ester. Vi bor i Aalborg, hvor Sofie er igang med sin KBU.

Jón Kristinn Nielsen

Aarhus-Aalborg

Universitet: Islands Universitet, årgang 2014
Introduktionsstilling: Aarhus Universitetshsopital 2018/2019

Om mig: Jeg hedder Jón og er flyttet til Danmark fra Island for at blive neurokirurg.

Jeg blev uddannet læge fra Islands Universitet i 2014. Efter mit islandske KBU år („kandidatsár“) arbejdede jeg som reservelæge på Landspítali Universitetshospital i Reykjavík i 3 år. Der prøvede jeg de forskellige kirurgiske specialer; bl.a. abdominalkirurgi, plastikkirurgi, karkirurgi og selvfølgelig neurokirurgi, for at være stensikker på at jeg skulle blive neurokirurg. Jeg har også arbejdet 6 måneder som reservelæge på intensiv/anæstesioligsk afd.

Jeg fik min introduktionsstilling i Aarhus i 2018-2019, var i uklassificerede stillinger på Rigshospitalet og senere i Aalborg fra 2019-2021 og starter nu min Hoveduddannelse i Aarhus i januar 2022.

Siden 6. semester i studiet har jeg været forskningsaktiv i perioder. På nuværende tidspunkt arbejder jeg på et prospektivt studie om effekt af sakrale elektroder, sammen med Helga Gulisano.

Inden jeg kom til Danmark var jeg kasserer for FAL (Félag Almennra Lækna), forening for yngre læger i Island, i 3 år og var også bestyrelsesmedlem af Landspítalis Lægeforening i 3 år.

Min fritid bruger jeg ellers på samvær med venner og familie, rejser (når tilladt), at være ude i naturen, museer, madlavning og bagning.

Kasper Selvig Jakobsen

Odense-Aarhus

Universitet: Syddansk Universitet 2016
Introduktionsstilling: Aarhus Universitetshospital 2017/2018

Om mig: Jeg er opvokset i Malling uden for Aarhus på en rideskole så jeg ved hvordan det føles at blive trådt på, bidt i, sparket og smidt af.

Værnepligten blev afviklet i redningsberedskabet og forlænget med et ophold som befalingsmand.
Jeg har været i et fast forhold siden 2013 med Sara, der er i gang med HU i anæstesi, og prøver nu forældreoplevelsen af, da vi i sommers fik Iris.
Den neurokirurgiske karriere startede for ca. 4 år siden, først 2 år i Aarhus, dernæst 2 år i Odense, inden HU’en starter til Januar.
Favoritsporten er håndbold hvor deltagelse desværre har været afbrudt pga skader, men det bliver forhåbentlig kun midlertidigt.
Jeg er rimelig ferm med en computer til såvel seriøs som useriøs brug.
Jeg ser frem til at se jer på gangene og til diverse arrangementer af faglig såvel som social karakter.
De bedste hilsner
Kasper Selvig Jacobsen

Rareș Mișcov

Aalborg-Aarhus

Universitet: University of Medicine and Pharmacy ”Iuliu Hatieganu” Cluj Napoca, Romania, 2016
Introduktionsstilling: Aalborg Universitetshospital, 2019/2020

Om mig: Jeg er 30 år gammel, bor i Aalborg og er kommet til Danmark for 3 år siden. Min interesse i neurokirurgi startede da jeg var i gymnasiet og udviklede sig med tiden, ved at deltage i bl.a. Studerendes Selskab for Neurologi og Neurokirurgi i Cluj (hvor jeg var koordinator i et år) samt relevante kurser og kongresser. Jeg har arbejdet på Neurokirurgisk Afdeling i Aalborg i 3 år, som har styrket min bevidsthed om, at jeg ønsker at være neurokirurg. I år har jeg fået en hoveduddannelsesstilling, som jeg er meget glad for. Jeg ser frem til samarbejdet og at bidrage til udviklingen af det danske neurokirurgi.

2020

Jakob Haakon Arngrim

Aarhus-Odense

Alder:
Universitet:
Introduktionsstilling:

Om mig:

Michael Karlsson

Glostrup-Rigshospitalet

Alder:
Universitet:
Introduktionsstilling:

Om mig:

Mikkel Kunwald

Aalborg-Aarhus

Alder:
Universitet:
Introduktionsstilling:

Om mig:

Christian Søndergaard

Glostrup-Rigshospitalet

Alder:
Universitet:
Introduktionsstilling:

Om mig:

2019

Nikola Mikic

Aalborg-Aarhus

Alder:
Universitet:
Introduktionsstilling:

Om mig:

Aarhus-Odense

Alder:
Universitet:
Introduktionsstilling:

Om mig:

Glostrup-Rigshospitalet

Alder:
Universitet:
Introduktionsstilling:

Om mig: